Priser och boende

 

11 MAJ 2019

LINKÖPINGSSTÄMMAN

Priser

Linköpingsstämman är en stämma utan önskan att gå med vinst. Eftersom det kostar att annonsera, hyra lokalen och ge verkstadsledarna lön för mödan, betalar alla som kommer till Landerydgården.

 

Boka verkstäder i förväg genom att skicka mail till linkopingsstamman@gmail.com.

 

Inträde och verkstader betalas i entrén. Vi tar emot kontanter, kort och Swish.

 

En fika för 30 kronor ingår i priset. Vi har tagit fram en stämmomugg som ingår i priset, men den måste man ju inte köpa och då blir det lite billigare.

 

Inträde vuxna

- lördag 170 kr (130 kronor utan mugg)

 

Inträde ungdomar (13-18 år)

- lördag 130 kr (90 kronor utan mugg)

 

Verkstäder

Pris för vuxen 150 kr

Pris för barn och ungdom 0-18 år 100 kr

 

Mat

Enklare mat finns att köpa i fiket.

 

Bo och äta

Bo i masslogi på Landerydgården

Det finns möjlighet att bo med egen sovsäck i masslogi på Landerydgården. Det går att sova över både fredag-lördag och lördag-söndag. Anmälan (helst gruppvis) görs genom att skicka ett mail till linkopingsstamman@gmail.com. Det kostar inget.

 

Vandrarhem

I Linköping finns flera vandrarhem, dock inget i närheten av Landerydgården.

 

Äta

En "standardfika" ingår i priset för stämman men man kan förstås köpa till mer om man känner för det. Fiket erbjuder också pajer.

 

Inom gångavstånd (700 m) finns också Laszlo's Krog och Catering, Hjulsbrovägen 38. De erbjuder såväl pizzor som fullständigt utbud av andra maträtter. De har öppet mellan 13:00-00:00 på lördag. Telefon 013-15 15 85

 

Mittemot Laszlo's ligger Ica Flamman, Hjulsbrovägen 43 där möjligheten finns att köpa färdigrätter mm. De har öppet mellan 08:00-21:00